Linzensoep met vegetarische stoofvlees van Vlenovi.


 



INGREDIËNTEN

2 eetlepels olijfolie
600 gr VlenoVi vegetarische stoofvlees.
3 grote stengels bleekselderij, fijngesneden
2 grote pastinaken, geschild en gesneden
1 middelgrote ui, gesnipperd
6 teentjes knoflook, fijngesneden
450 gr linzen, afgespoeld (mag ook uit potje. Biologisch verkrijgbaar bij Vlenovi)
1,5 liter (of meer) groenten bouillon.
2 blikjes gepelde tomaten met sap (à 400 gr)
3 1/2 theelepels gemalen komijn
1 kop gehakte verse munt

BEREIDING

Vooraf de linzen in 30-40 minuten gaar koken.
Of biologisch potje linzen verkrijgbaar bij Vlenovi.


Verhit de olie in een zware grote pan op middelhoog vuur.

Voeg de Vlenovi vegetarische stoofvlees, selderij, pastinaken, uien en knoflook toe.

Bak tot de groenten bijna gaar zijn en voeg de linzen toe en roer 1 minuut. Voeg 4 blikjes bouillon (gebruik de lege tomaten blikjes),
de blikjes tomaten met sap en de komijn.
Breng de soep aan de kook. Zet het vuur tot medium-laag. Dek af en laat sudderen voor ongeveer 30 minuten.

Blender/Pureer 2 kopjes van de soep tot een gladde massa; Doe terug aan het geheel. Meng 1/4 kopje munt.
Voor een dunnere soep voeg meer bouillon toe.

Eventueel soep op smaak brengen met zout en peper.
Schep in kommen. Bestrooi met de resterende 3/4 kop munt.

Smakelijk eten.

Proef jij het verschil?

Bezorging.

​​

 

Levering op woensdag en Zaterdag.

Geen bezorgkosten vanaf €50

 

 

Levering Houten en omstreken elke dag na 18:00 uur.

Geen minimum bestellingen geen verzendkosten.

Gebruik code:

vlenovi2020

 

 

 

© 2015 - 2020 VlenoVi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel